Johan's Blogstek

Mijn kijk op de wereld van alledag...

Over mijzelf

It's me...

Mijn naam is Johan van den Boogaard. Sinds mijn tweede levensjaar ben ik spastisch. Deze beperking gaat gepaard met verkramping van mijn spieren en vermoeidheid. Ik heb een spraakbeperking, en kan niet lopen. Mijn elektrische rolstoel brengt mij toch op de plaats van bestemming. Voor grotere afstanden maak ik gebruik van collectief vervoer.

Nadat ik 1987 met succes de MAVO had afgerond ben ik verder gaan studeren in de informatica. Ik heb diverse PDI (= Praktijkdiploma Informatica) certificaten behaald. Daarnaast ben ik ontzettend nieuwsgierig en leergierig naar alles op het gebied van computers en techniek.

Ook op andere vlakken heb ik interesses, zoals spiritisme en spiritualiteit, schrijven, tekenen, muziek en elektronica.

Onlangs ben ik begonnen met een hobbycursus elektronica. Ik wil er meer van weten, en dan met name de elektronica met betrekking tot communicatie en radiotechniek heeft mijn interesse. Misschien dat ik voor mijn hobby oude radio’s ga repareren en opknappen?

4 Comments

Add a Comment
 1. Johan de website ziet er mooi uit.
  Dan heel veel succes met je Hobby
  groet Frans

 2. Beste Johan,

  Rake zaken op je site…. Inderdaad is de constatering helaas juist dat het perspectief voor mensen met een beperking vaak te gering is. Je moet dubbel zo hard vechten; als eerste tegen je ziekte of beperking, ten tweede tegen het feit dat je vaak niet voor “vol” aangezien wordt.
  Jij hebt bij ons laten zien wat je kan en wat mogelijk is.
  Jij hebt ons ook laten zien dat een, op het eerste gezicht zwaar beperkende beperking (wat een zin) in de praktijk soms helemaal niet zo beperkend is!

  Johan, we missen nog elke dag je aanwezigheid, je humor en je drive.
  Je hebt laten zien, voor jezelf en een heleboel “lotgenoten” wat je waard bent.

  Mede door jouw inzet heb ik nu constant een aantal Wajongers in dienst binnen mijn team. De stap richting meer (financieel perspectief) zal ik niet vergeten.

  Je kunt altijd op mijn steun rekenen en je mag me altijd als referentie noemen. Ik heb in de tijd dat je bij ons werkzaam was veel van je kunnen en mogen leren. Dank daar voor!

  Ik wens je alle goeds.

  Martin Verduyn
  Atlant Groep – Helmond
  Directeur Arbeidsintegratie

 3. Dag, knap dat je dit allemaal deelt ondanks je vele beperkingen. Ook ik kan de rolstoel niet missen. Succes met van alles en nog wat! Groet, Jan.

 4. Hallo Johan,

  Even snel een aantal teksten van je gelezen. Wat ben jij een doorzetter en een vechter!!! Echt grote klasse en groot respect voor je. Je interesses zijn breed en vooral de nieuwe studie electronica valt op. Het opknappen van oude radio’s e.d. lijkt mij een zeer goed idee. We wensen je alle succes toe !!

  Rob en Thea van’t Woudt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Johan's Blogstek © 2015